Amuse buche
Tatar z matiasa z kwaśną śmietaną
Przystawka zimna
Assiette z karpia w trzech smakach
Przystawka gorąca
Pierogi z kapustą i grzybami na sosie majerankowym
Zupa - do wyboru
Barszcz czerwony z uszkami grzybowymi
lub
Zupa grzybowa z domowymi łazankami
Danie główne do wyboru
Polędwica z dorsza z ziołową kruszonką na sosie z pora i suszonych pomidorów z kopytkami i warzywami pieczonymi
lub
Kaczka faszerowana kasztanami na sosie pomarańczowo-cynamonowym z kapustą czerwoną z owocami leśnymi i krokietami ziemniaczanymi
Desery w formie bufetu
Sernik a’la Sztormowa
Mini beza z mascarpone i owocami
Pierogi z makiem z sosem waniliowym (na ciepło)
Napoje
Kawa, herbata, woda n/gaz
Przystawka zimna
Dorsz w jarzynach z pomidorami
Przystawka gorąca
Pierogi z dziczyzną z sosem żurawinowo- rozmarynowym
Zupa - do wyboru
Rosół królewski z makaronem i warzywnym julienne
lub
Rybna z trocią bałtycką, pieczonymi pomidorami i cukinią
Danie główne do wyboru
Łosoś a’la Wellington czyli pieczony z nadzieniem z grzybów w cieście francuskim z ratatouille z warzyw
lub
Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym z ziemniaczanym puree ze szczypiorkiem i karmelizowanymi burakami
Desery w formie bufetu
Makowiec z jabłkami
Mus pistacjowy z ciastem francuskim
Brownie czekoladowe
Napoje
Kawa, herbata, woda n/gaz